Založ si blog

Obávate sa, že sa raz zídete v domove dôchodcov s vlastnými deťmi?

Odkryte zákutia vlastnej duše, ozbrojte sa úprimnosťou a trpezlivosťou a odpovedzte na otázky mojej anonymnej ankety. Záver o sebe si na jej konci urobíte i bez môjho vyhodnotenia a som presvedčená, že bude pre Vás zaujímavý.

Anketa a jej výsledky sú súčasťou mojej diplomovej práce na tému „Adaptácia seniorov v domovoch sociálnych služieb“. Verím, že napriek veľmi osobným otázkam, neraz vyžadujúcim vnútornú odvahu, vo Vás anketa zanechá pozitívny dojem i dobrý pocit, že mojím výskumom napomôžete užitočnej veci.

 

http://www.dotaznik.drinkova.sk/

 

Anketu môžete vypĺňať aj prostredníctvom Vášho smartfónu alebo tabletu.

Príjemnú zábavu, a ďakujem Vám za Váš čas.

 

Prežijem jeseň života v domove dôchodcov?

14.02.2014

Každodenne cestujem okolo zariadenia pre seniorov – domova dôchodcov. Mnohokrát si ani neuvedomujem, že idem okolo miesta, v ktorom našlo útočisko mnoho seniorov. Ale včera, ako sa autobus pomaly posúval v nekonečnej kolóne áut, mi myšlienky zablúdili k veľkému starému domu, ktorý ukrýva mnohé životné osudy svojich obyvateľov. Sem tam som ich videla na prechádzke po [...]

Homosexualita – prekliatie alebo dar?

12.09.2012

Milí priatelia, Moja kamarátka, 19-ročná Anna Gašparová, študentka 4. ročníka na bilingválnom gymnáziu Bilíkova v Bratislave, si zvolila tému polročnej práce homosexualita a názory na ňu. Ide o superkrátku anketu, ktorá vám zaberie iba chvíľku. Vzhľadom na pomerne provokujúcu tému si iba dovoľujem požiadať všakovakých recesistov, aby si našli inú zábavu. [...]

Vládnete ešte alkoholu, alebo už má on v moci vás?

29.02.2012

Ak venujete zopár minút nasledujúcim otázkam a pravdivo na ne odpoviete, stane sa pre vás lepšie čitateľná i vaša vlastná cesta k dnešnému vzťahu k alkoholu. Prijmite, prosím, s porozumením aj veľmi osobné otázky, prekračujúce hranice súkromia. Anketa je anonymná, vaša úprimná odpoveď prispeje k hľadaniu dôvodov, prečo niektorí alkohol vyhľadávajú a iní nie. [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 9409x
Priemerná čítanosť článkov: 2352x

Autor blogu

Kategórie